In de Hof van Twente is de betrokkenheid onder lokale ondernemers groot.

Samen met de gemeente zetten zij de schouders eronder om zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen. Deze betrokkenheid is vertaald naar een ambitie: in 2030 in de top 10 van Nederland staan qua netto-arbeidsparticipatie. Meer mensen aan het werk dus.

Eenvoudig beginnen en werken met meetbare doelen. Dat is de aanpak. De afgelopen twee jaar hebben we het aantal matches ruimschoots gehaald. Voor 2019 is als doel gesteld 150 matches te realiseren tussen werkgevers en werkzoekenden. Zo komen we stap voor stap bij ons doel.

Meer weten? Mail of bel
Anne-Marie via: 06-19852774

Werkplein Twente

De gemeente Hof van Twente is aanspreekbaar voor vragen en lokale initiatieven rondom het netwerk Hofwerkt. Hierin werken wij nauw samen met Werkplein Twente, waarin de 14 Twentse gemeenten en UWV vertegenwoordigd zijn. Namens de gemeente Hof van Twente is Anne-Marie Quinten als adviseur werk, aangesloten bij Werkplein Twente. Samen beschikken wij over het grootste Twentse kandidatenbestand. Samen richten wij ons op duurzame matching van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in Twente en Duitsland.

Ook informeren we over de actuele ontwikkelingen en wetgeving op de arbeidsmarkt, subsidies, sectorgelden en andere regelingen. We verbinden uw vraag rondom (toekomstig) personeel aan het werkzoekendenpotentieel in de Hof en in de regio, én waar nodig aan de inzet van noodzakelijke opleiding, training of aanvullende instrumenten.

Meer weten? Mail of bel
Anne-Marie via: 06-19852774

Heeft u een vacature of Werkervaringsplek (WEP)?

Bent u werkgever in de Hof van Twente en wilt u lid worden van Hofwerkt?

In 2019 willen we
150 matches realiseren.

Tussenstand aantal Matches
68%

Ambitie

De factor mens is het belangrijkste goed in onze organisaties. Lukt het ons de beroepsbevolking in de Hof zo duurzaam mogelijk aan het werk te krijgen en te houden, dan is dit niet alleen goed voor het rendement van de lokale bedrijven, maar bovenal ook voor het welzijn van onze inwoners. Daar helpt Hofwerkt bij.

Ondernemersnetwerk Hofwerkt

Het netwerk Hofwerkt is een initiatief van de gemeente en het ondernemersplatform Hof van Twente. Als lid van Hofwerkt helpt u de ambitie waar te maken om als gemeente in 2030 in de top 10 van Nederland te staan qua netto-arbeidsparticipatie. Daarmee brengen we mensen in beweging en stimuleren we de werkgelegenheid, zowel in de gemeente als bij u op de werkvloer.

Dit levert het lidmaatschap Hofwerkt u op:

  • Inzicht in de profielen van beschikbare kandidaten vanuit de gemeente;
  • Sneller een geschikte match voor een openstaande vacature;
  • Een netwerk van lokale ondernemers die hun kennis en ervaringen deelt;
  • Samenwerken aan het verbeteren van de werkgelegenheid en het opvangen van vergrijzing in de Hof van Twente.

Reeds gemaakte matches

yellow cirkel werkgevers

Er zit hier zoveel betrokkenheid. Dat is onze kracht. Zaak is nu die betrokkenheid om te zetten in samenwerkingen en acties.

Passen deze kwaliteiten goed in uw team?

Deelnemende ondernemers Hofwerkt

Voer uw zoekterm in gevolgd door een Enter