Irma Vos,

Leidinggevende bij ‘de Washand’

De match van deze maand is gemaakt bij De Washand in Goor. Bij De Washand zorgt een team van 4 gezellige dames de was voor zowel bedrijven als particulieren. Gea is hier voorgesteld door haar werkcoach. Er was meteen een klik. Na een proefplaatsing van 2 maanden heeft Gea nu een contract van 21 uur per week.

Vacature

Irma Vos is leidinggevende bij De Washand. Toen er een vacature kwam is er contact gezocht met de werkcoaches van de gemeente Hof van Twente. Werkcoach Marit van der Luit heeft de vacature voorgesteld aan Gea Rupert. Gea was meteen enthousiast. Naar aanleiding van haar CV is Gea benaderd voor een gesprek. Het klikte van alle kanten. Er is toen besloten om een proefplaatsing in te zetten om te kijken hoe het ging en hoe ze het zelf vond.

Proefplaatsing

Gea vertelt: ‘Tijdens mijn proefplaatsing ben ik goed begeleid door Irma en mijn andere collega’s. In het begin deden we veel met elkaar en als ik iets niet wist kon ik het altijd vragen.’ Irma geeft aan: ‘Gea is heel leergierig. Hier zijn we erg blij mee. Er is een goede klik met de collega’s en ze pakt het werk goed op.’

Afwisselend werk

Het werk bij De Washand is erg afwisselend. Alles wat maar met was te maken heeft wordt hier gedaan: wasmachines en drogers in- en uitpakken, mangelen (strijken van tafellakens en beddengoed met een machine), strijken van kleding en was opvouwen. Gedurende dag doe je alles, zodat het werk afwisselend blijft. De was komt overal vandaan; van onder andere hotels, gemeentes maar ook van particulieren. Er is een chauffeur die de was ophaalt en terugbrengt.

Contract

Sinds 9 juni heeft Gea een contract gekregen voor een half jaar. Ze werkt nu 3 dagen in de week bij De Washand. ‘Ik ben erg blij met de 21 uur per week, maar ik zou het ook leuk vinden nog wat meer uren te werken. Het bevalt me hier erg goed, ik wil hier niet meer weg..’ Irma geeft aan: ‘Op dit moment is nog niet bekend wat er over een half jaar gebeurt, maar ik ga er vanuit dat wanneer het zo blijft gaan ze gewoon blijft.’

Kandidaat Gea:

“Het bevalt me hier goed, ik wil hier niet meer weg”

Voer uw zoekterm in gevolgd door een Enter