Vincent Heemink,

Creatieve Directeur Twentse Storm

Enthousiaste ondernemer Vincent Heemink van Twentse Storm is er trots op dat de samenwerking met matchkandidaat Vincent Bermejo zo goed verloopt. Na een concrete opdracht voor Metaalketen Hengelo is inmiddels een vervolgtraject ingezet en kan Vincent naast offline media ook met Word Press aan de slag.

Concrete opdracht

Vincent Heemink werd benaderd of er bij Twentse Storm ruimte was voor een leerwerkplek. In contact met werkcoach Wendy bleek Vincent Bermejo een goede kandidaat met een afgeronde opleiding Grafische Vormgeving. Vincent Heemink: “In samenwerking met Marco Kok van Metaalketen Hengelo hebben we een concrete opdracht uitgezet en dat heeft Vincent ontzettend goed opgepakt. Vincent is analytisch erg goed. Hij heeft ervoor gezorgd dat de informatie goed is overgezet, de fouten uit de catalogus zijn gehaald en de lay-out in het stramien past.”

Steeds losser

Vincent Bermejo wordt volgens Vincent Heemink steeds losser: “We zijn natuurlijk een creatief bedrijf. In het begin had Vincent iets meer begeleiding nodig, omdat hij het beste werkt binnen duidelijke kaders en met een concrete opdracht in een rustige omgeving. Nu gaat dat eigenlijk steeds beter en wordt hij steeds meer deel van ons team.”

Volgens Vincent Heemink werkt Vincent inmiddels zo snel, dat zijn projecten eerder klaar zijn: “In het begin kostte het Vincent meer tijd, maar nu heeft hij de slag te pakken en werkt zorgvuldig en snel zijn opdrachten af. Dat houdt mij ook scherp om op tijd te zorgen voor nieuwe opdrachten.”

Veel data te verwerken? Vincent helpt!

De samenwerking rond de catalogus beviel zo goed dat er een vervolgtraject is ingezet. Vincent Heemink vertelt: “Ik zie hem gewoon steeds meer uit zijn schulp kruipen en we dachten als je dit op papier kan, kun je het ook online. Daarom heeft Vincent net een cursus Word Press gevolgd en kan hij bijvoorbeeld webshops inrichten. Dat is ook wel mijn oproep aan ondernemers in de Hof: heb je een analoge of digitale catalogus waar veel data in moet worden verwerkt of klussen die structureel langer duren? Dan kunnen we daar met Vincent zeker iets in betekenen!”

Laat je niet afschrikken

Tot slot voegt Vincent Heemink nog toe: “Laat je niet afschrikken door vooroordelen van medewerkers voordat je dit traject in gaat. Ik kreeg vragen als ‘wie gaat dat dan allemaal doen en begeleiden’. Daar moet je inderdaad ook goed over nadenken, maar het kan ook heel veel brengen. Ik word er zelf op gewezen om bewust uit te leggen en structuur te houden. Je moet er wel iets in investeren, maar je krijgt er veel voor terug.”

Kandidaat Vincent Bermejo

“Als zo’n brochure uiteindelijk af is, vind ik dat toch wel heel mooi. Vincent helpt me als ik vastloop en daagt me uit om nieuwe dingen te proberen!”

Voer uw zoekterm in gevolgd door een Enter